Ward Kerremans en Danira Boukhriss Terkessidis zijn nu zo’n anderhalf jaar samen en zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. Ward heeft al een zoontje uit een vorige relatie, Younes. Het koppel pendelt tussen Brussel en Nederland, waar Younes opgroeit.

“Als Danira tijd heeft, gaat ze gewoon mee. Younes en Danira hebben elkaar echt heel graag. Hij heeft haar voor het eerst ontmoet toen hij drie jaar oud was en sindsdien is hun band heel organisch gegroeid. Dat is een geluk. Op die jonge leeftijd is het misschien iets anders dan als zestienjarige puber de nieuwe liefde van je ouder ontmoeten. Dan hoor je wel vaker dat het niet klikt. Maar Danira is lief en Younes is lief, dus ik heb er nooit aan getwijfeld dat dat een match zou zijn”, zegt Ward gelukkig in Tv Familie.

De combinatie van een kind in Nederland en een job in België is niet makkelijk. Het vraagt veel organisatie en Ward is dan ook vaak onder de baan. Maar die tijd proberen ze nuttig te besteden.

“We gebruiken die om praktische zaken te regelen: onze agenda’s samenleggen, teksten inoefenen. Als ze er niet bij is, bellen we met elkaar. Zo houden we het combineren van onze drukke levens en alles inplannen behapbaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.