Dat is niks voor hem

De relatie van Ward Kerremans en Danira Boukhriss Terkessidis is niet zo eenvoudig. De twee hebben allebei een heel drukke agenda en bovendien heeft Ward ook nog eens een zoontje uit een vorige relatie. Die zaken moeten ze allemaal met elkaar geregeld krijgen.

Het helpt voor het koppel wel dat ze allebei weten wat het is om in de media te werken en een drukke agenda te hebben. Gelukkig is er van competitie tussen de twee geen sprake.

“Nee, echt nul komma nul. Zelfs al zou ze actrice zijn met meer werk dan ik. Danira is mijn geliefde, daar wil ik niet mee in competitie gaan”, zegt Ward in Tv Familie.

Net zoals Danira is Ward gevraagd voor ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Maar daar doe je hem niet meteen een groot plezier mee.

“Laat mij maar gewoon fictie doen. Een publiek moeten entertainen als mezelf en tegelijk vragen juist beantwoorden tegen de tijd, zoals in ‘De Slimste Mens’, dat is mijn grootste nachtmerrie. Zelfs toen ik Danira ging aanmoedigen vorig jaar, was ik zenuwachtiger dan zij. Ik moet er niet aan denken om daar zelf te gaan zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.