Heel wat bekende mensen vinden het niet altijd fijn om herkend te worden op straat. Anderen vinden het dan wel weer leuk en is voor hen ook een blijk van appreciatie.

Ook Laura Tesoro vindt de erkenning wel leuk. Als is ze er ook bewust van dat ze overal kan herkend worden omdat ze bekend is.

“Dat kan je nooit afzetten. Ik kan me trouwens niet meer herinneren hoe het was om niet bekend te zijn. Ik kom al op televisie sinds het middelbaar. Maar ik vind wel dat er een verschil mag zijn tussen de Laura die op tv komt en de Laura die naar de winkel gaat. Ik hoef er niet altijd glamoureus uitzien. Ik probeer gewoon deftig voor de dag te komen”, zegt Laura in Story.

Het is onoverkomelijk dat mensen zich geen mening over je gaan vormen als je bekend bent. Dat is bij Laura niet anders en dat beseft ze ook.

“Ik weet dat veel mensen me irritant vinden, omdat ik té energiek en té positief ben. Maar acteur Tom Holland zei ooit: ‘Als je een probleem met me hebt, bel me dan. Als je mijn nummer niet hebt, dan ken je me niet goed genoeg om een probleem met me te hebben.’ Heel inspirerend. Ik vind dat we soms te veel wakker liggen van (ongevraagde) meningen van anderen. Ik heb lang gewild dat iedereen me tof vond, maar intussen heb ik er vrede mee dat sommige mensen me niet leuk vinden. Ik vind ook niet iedereen plezant. Met ouder worden kan ik dat als people pleaser beter plaatsen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.