Laura Tesoro is een rolmodel voor heel wat jonge meisjes. Ze ziet er goed uit, ze heeft een mooie carrière, ze is lief, sympathiek, kortom voor veel meisjes is zij hoe zij ook willen zijn.

“Het blijft zot, een bericht krijgen van iemand die zegt dat ik hem of haar inspireer. Ik ben maar een gewoon meisje van 27, hé. Maar dat geeft me ook weer energie en kracht om gewoon te doen wat ik doe en te zijn wie ik ben. Omdat ik denk: hoe trouwer en eerlijker ik aan mezelf blijf, hoe harder ik anderen kan inspireren om dat ook te doen. Volg je hart en blijf wie je bent”, klinkt het in Story.

In 2014 nam Laura deel aan ‘The Voice Van Vlaanderen’. Dat is volgend jaar tien jaar geleden. En die verjaardag zal niet onopgemerkt voorbij gaan.

“Ik mag er nog niet te veel over zeggen, maar het zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Naast Liefde Voor Muziek komt er nieuwe muziek en veel optredens. Eigenlijk klinkt het raar om tien jaar te vieren, want Natalia heeft net haar twintig jaar gevierd en Clouseau bestaat volgend jaar veertig jaar. Maar ik ben wel heel trots dat ik al vanaf mijn zeventiende muziek mag maken en een stevige fanbasis heb. Daar wil ik graag even bij stilstaan. Mijn geheim? Ik denk een combinatie van heel hard werken, een gezonde portie geluk én omringd zijn door mensen die in je geloven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.