Je grote liefde zien sterven, je maakt het liever niet mee. Ook Hugo Sigal niet. Hij moest meer dan een jaar geleden afscheid nemen van zijn Nicole Josy en dat deed pijn, veel pijn. Een nieuwe partner is bij hem nog lang niet aan de orde en hij begrijpt de mensen ook niet waarbij dat wel probleemloos lukt.

“Maar ik veroordeel niemand. Ik zou het alleen niet kunnen. Ik weet ook niet of een mens gemaakt is om alleen te blijven. Dat zal de toekomst uitwijzen. Ik heb nu alleszins niet de behoefte om iemand anders te hebben. Dat wil ik echt niet. Wat ik met Nicole meegemaakt en gedaan heb, kan ik voor niemand anders opbrengen. Trouwens, ik word door iedereen gepamperd: door mijn vrienden, mijn familie, mijn platenfirma. Ik heb geen partner nodig. Ik voel heel veel liefde. Zeg nooit nooit, dat is waar, maar ik heb niet het gevoel dat ik nog iemand anders dan Nicole in mijn leven zal toelaten”, zucht Hugo in Primo.

Nicole en Hugo hadden nog veel mooie reisplannen. Maar die zullen ze dus niet meer samen kunnen maken. Al laat Hugo die plannen niet schieten.

“Nicole en ik wilden nog verre reizen maken: naar Australië, Las Vegas, New York. Naar The Big Apple ben ik ondertussen gereisd met mijn petekind. Die andere bestemmingen wil ik ook nog doen. In juli volgend jaar ga ik op cruise met mijn broer en zijn vrouwke. Naar Miami en de Dominicaanse Republiek. Daar kijk ik enorm naar uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.