Wanneer je Hugo Sigal nog steeds hoort praten over zijn vrouw Nicole Josy, dan weet je dat het gemis nog steeds erg groot is. Hugo gelooft erin dat ze nog ergens is en dat ze altijd aan zijn zijde staat. En dat gevoel zorgt ervoor dat Hugo zich niet snel eenzaam voelt.

“Mocht ze ver weg zijn op een kerkhof… ik zweer je, ik weet niet of ik hier nog zou zitten. Ik weet het, dat klinkt dramatisch”, zegt Hugo in Dag Allemaal.

Winterrevue-collega Kürt Rogiers heeft veel sympathie voor de zanger en steunt hem in deze nog steeds moeilijker periode. Hij omschrijft Hugo als een overlever en iemand die zijn rug recht.

“Ik heb dat inderdaad gedaan. Maar de eerste twee maanden nadat ze gestorven was, dacht ik dikwijls: ‘Mannekes, wat zit ik hier te doen?’ Ze hebben me alles afgepakt – mijn liefde, alles waar ik voor leefde… Niet het zingen, maar verder had ik niets meer. ‘#LikeMe’ was ook afgerond. Gelukkig kwam er dan veel op mijn pad, en stilaan kwam het besef: ja, ik moet dit blijven doen, zoals ons Colleke me op het hart heeft gedrukt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.