Ook ten huize Lindsay De Bolle belooft het een warme en mooie kerst te worden. Zij viert het samen met de hele familie en ook haar dochtertje Lisa-Marie hoort erbij.

“Lisa-Marie was zes jaar geleden mijn allermooiste kerstcadeau. We hadden wel graag een broertje of zusje voor haar gehad, want dat was mijn grote droom. Maar dat hoofdstuk is afgesloten. Lisa-Marie krijgt nu een broertje op vier poten”, glimlacht Lindsay in Story.

Kerst is ook voor Lindsay de gezelligste periode van het jaar. Kaarsjes, lichtjes, lampjes, alles gaat aan wanneer het buiten donker wordt. En hun huis wordt versierd met een grote kerstboom.

“We hebben samen de kerstboom versierd en ze wilde absoluut een kerstster helemaal bovenaan. Daarnaast staat er ook een klein kerstboompje op haar kamer. Lisa-Marie mag dan wel zes dagen voor Kerstmis geboren zijn, het is echt wel een kerstkindje.’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.