Kerst, het is een periode van cadeautjes krijgen, maar vooral ook van cadeautjes geven. Zo heeft Lindsay haar cadeautjes voor de familie al lang gekocht en is ze nu al erg benieuwd naar iedereens reactie.

“Voor mijn broer iets kopen is altijd het moeilijkst. Meestal geef ik een bon, ook al vind ik dat wat onpersoonlijk. Maar dan kan Christoff kopen wat hij écht wil. De meeste cadeaus onder de kerstboom zijn sowieso voor Lisa-Marie. De Sint is net geweest, 19 december verjaart ze en dan nog Kerstmis en Nieuwjaar. December is dus best wel een dure maand. Maar gelukkig is het geen kind dat altijd de duurste cadeaus wil. Ze kan al heel blij zijn met een klein popje uit de speelgoedwinkel”, zegt Lindsay in Story.

Van haar peter, Christoff, heeft Lisa-Marie al een mooi cadeautje gekregen. Hij schonk haar een hondje, een Maltipoo.

“Ze wilde heel graag een hondje, ook al is ze er allergisch aan. Maar haar meter heeft net een hondje in huis gehaald, een Maltipoo, en daar hebben mensen met een hondenallergie geen last van. Ons mama heeft dan een oproep op Facebook gezet en iemand met zo’n nestje heeft daarop gereageerd. Toen we langsgingen met Lisa-Marie, heeft ze het hondje goed vastgepakt en likjes laten geven. En inderdaad, ze was niet allergisch. Christoff heeft er dan meteen eentje gereserveerd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.