Geen band zo sterk als die van de Planckaerts. Eddy en Christa zijn onafscheidelijk, maar ook hun kinderen Francesco, Stephanie en Junior gaan voor elkaar door het vuur.

Voor Francesco Planckaert is Junior Planckaert dan ook nog altijd het kleine broertje en dat ondanks hij al dertig is. Ze zijn niet alleen broers, maar ook de beste vrienden.

“Francesco en ik vullen elkaar perfect aan. Samen weten wij alles. Nee, kijk. Mijn broer en ik verschillen tien jaar in leeftijd. Daardoor was Francesco lange tijd een soort vaderfiguur voor mij. Onze pa was veel weg toen ik jong was. Hij zat vaak in het buitenland, dat was in de tijd van z’n houtzagerijen in Litouwen. Maar gelukkig was Francesco er dus”, zegt Junior in Primo.

De oudste Planckaertzoon heeft altijd goed zorg gedragen voor zijn kleine broer. Hij heeft veel tijd met hem doorgebracht.

“Ik had een crossauto, Junior zat dan naast mij en reed met mij mee. Ik bracht hem overal naartoe waar hij moest zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.