22 jaar getrouwd blijven met iemand, het is tegenwoordig geen evidentie meer. Maar wel voor Sandra Kim en haar man Jürgen. Zij zijn na 22 jaar nog altijd even dol op elkaar.

In Primo verklapt ze het geheim van hun huwelijk en hoe ze het al die tijd met elkaar hebben volgehouden.

“Jurgen en ik zijn zo verschillend dat we elkaar perfect aanvullen. Hij is rustig en lief, ik heb een zuiders temperament en laat dat ook horen. We zijn yin en yang en dat zorgt voor een perfecte match. Het marcheert, tout court. (lachje) En na al die tijd zijn we nog steeds verliefd. Dat is het belangrijkste. Jurgen en ik hebben elkaar ook nodig. Wanneer ik een professionele beslissing neem, vraag ik steevast eerst advies aan mijn man.”

Sandra en Jürgen hebben nog een heel leven samen voor zich, maar dromen, die hebben ze niet meer.

“Wie kan me zeggen dat mijn dromen gerealiseerd zullen worden? Niemand, toch? Daarom denk ik nooit aan de toekomst. Ik leef in het nú, en zeg dan ‘carpe diem’. Het leven is te complex om ver vooruit te denken. Eerlijk? Ik ben ook niet de grootste optimist. Maar door corona ben ik wel anders beginnen denken. Ik zie mezelf nu eerder als een realist die met twee voeten op de grond staat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.