Sandra Kim en haar man Jürgen zijn al zo’n 22 jaar getrouwd. Daarvoor had ze een relatie met Olivier Gérard. Hem hoort ze nog sporadisch.

“En dat contact verloopt goed. Olivier en ik hebben geen ruzie. Ik heb trouwens totaal geen spijt van ons huwelijk. We waren heel verliefd op elkaar. Hoe het dan toch fout kon lopen? Er was wel wat leeftijdsverschil tussen ons. Dat zal wellicht een rol gespeeld hebben”, klinkt het in Primo.

De zangeres wilde ook heel graag kinderen, maar het werd haar niet gegund door moeder natuur. En daar heeft de zangeres nog altijd veel verdriet van.

“Ik heb alles geprobeerd en het lukte niet… Dat was heel moeilijk voor Jurgen en mij. Maar helaas, dat is het leven. Het zit vol ups en downs. En dat was zeker een zwaar moment. Maar ik ben 51 en heb er vrede mee. Mijn zus heeft een dochtertje van vijf. Zij is ons petekind en we zien haar supergraag. Ergens beschouw ik haar stiekem een beetje als mijn eigen (gemiste) ‘dochtertje’… Ze lijkt zoveel op mij en heeft hetzelfde zuiderse karakter als ik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.