Elodie Gabias heeft nog niet veel relaties gehad. Ze was een keertje drie maand samen met iemand toen ze 18 was en sindsdien is er niemand meer in haar leven geweest. Soms vindt ze het erg om nog single te zijn, soms ook weer niet.

“Het varieert. Soms krijg ik een opstoot van paniek en begin ik driftig te swipen op Bumble. Ik ga graag op dates. Het is leuk om mensen te leren kennen, zelfs al wordt het niks. Mijn slechtste date was met iemand uit het Antwerpse: hij praatte de hele tijd over geld en zaken die me niet interesseren. Ik moest mezelf zó hard forceren om af en toe eens te lachen dat ik ben buitengegaan met pijnlijke kaken.”

In de podcast ‘De Maagdenpub’ bekent Elodie dat ze zich nog altijd maagd voelt. Ook al is dat technisch gezien niet echt nog het geval.

“Met m’n maagdelijkheid is het gesteld zoals met m’n relatiestatus: ik heb al wel betrekking gehad, maar nog nooit binnen een lange, liefdevolle relatie. In die zin voel ik mezelf nog maagd. Ik ben er oprecht benieuwd naar. De meeste van mijn vrienden weten al hoe betrekking binnen een relatie voelt. Dus ik ben een newbie, en dat maakt me onzeker”, klinkt het in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.