Je moet tevreden zijn met hoe je eruit ziet. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is zo. Iedereen wil natuurlijk graag iets veranderen aan zichzelf, maar we moeten vooral onthouden dat iedereen mooi is op zijn of haar manier.

“Ik heb standaard wallen onder mijn ogen, of ik nu twintig of twee uur geslapen heb. Als ik naar foto’s kijk, is dat het eerste wat me opvalt. Voorlopig laat ik er niets aan veranderen, maar als ik me in de toekomst zou storen aan bepaalde rimpels, sluit ik dat niet uit. Alleen omdat dat míjn keuze is. Ik zou het nooit doen voor iemand ander”, zegt Britt van de M-Kids in Flair.

Ook Tamara heeft zo haar dingetjes die ze graag zou willen veranderen. Maar ze beseft ook dat er niet altijd veel aan te doen valt.

“Voor mij is dat mijn buik. Ik eet zo graag! Ik weiger dan ook op dieet te gaan, want daar zou ik ongelukkig van worden. Ik twijfel soms wel of ik dat ene snoepje of stukje taart zou eten, maar dan besef ik dat dat me meer geluk brengt dan een platte buik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.