Bart Peeters, op de vooravond van zijn 65ste verjaardag, staat symbool voor onvermoeibare energie en jeugdige geest. “Ik ben van na de oorlog en dat wil ik graag zo houden. Toch, als ik naar de jeugd kijk, voel ik me optimistisch,” deelt hij met enthousiasme in Dag Allemaal. 

Zijn recente nummer ‘Gloednieuw begin’ is een reflectie van zijn gedachten over de huidige wereldproblemen, maar ook van hoop. Bart, die zich voorbereidt op een reeks concerten in de Lotto Arena en ‘De Droomfabriek’, voelt zich niet als iemand die op het punt staat 65 te worden. 

“Ik voel me meer als een soort Peter Pan met eeuwige jeugd,” grapt hij in Dag Allemaal. Zijn leeftijd weerhoudt hem er niet van om vol energie op het podium te staan. “Een optreden zonder een exploderende zaal kan ik me niet voorstellen. 

Net als Mick Jagger, maak ik het idee van met pensioen gaan op je 65ste belachelijk. Wie weet ben ik over 20 jaar de Mick Jagger van Vlaanderen!” Met deze instelling en passie blijft Bart Peeters door de jaren heen een inspiratiebron.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.