Sven de Leijer blikt terug op een jaar van persoonlijke groei en geluk. “2023 was een jaar waarin ik leerde hoe sterk ik kan zijn, zowel persoonlijk als professioneel,” reflecteert Sven. 

Na het overwinnen van een diepe, persoonlijke tragedie, vindt hij nu vreugde in zijn rol als vader van zijn zoontje Leo. “Elke dag met Leo is een herinnering aan hoe kostbaar het leven is,” deelt hij. Ondanks de zorgen over wereldproblemen, kiest Sven ervoor om positief te blijven. 

“Mijn doel is om licht en hoop te brengen, zelfs in de donkerste tijden,” zegt hij vastberaden. “Het is oké om niet altijd sterk te zijn. Het delen van je gevoelens is juist een teken van kracht,” verklaart hij in Primo. 

Terwijl hij uitkijkt naar 2024, blijft Sven dankbaar voor elke nieuwe dag en de kans om een positieve invloed te zijn op anderen. “Het leven is een reis met ups en downs, maar uiteindelijk gaat het erom hoe je met die reis omgaat,” besluit hij hoopvol.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.