De jonge en dynamische actrice Charlotte Sieben, bekend van ‘Familie’, deelt haar avontuurlijke geest in de VTM GO-reeks ‘Drop Off’. Samen met Francisco Schuster neemt ze de uitdaging aan om zonder geld op zak terug naar huis te reizen. 

“Zeker als dat geld dient om eten te kopen en ik grote honger heb,” zegt Charlotte die toegeeft dat ze voor geld bijna alles zou doen, behalve zich prostitueren. 

Met een zelfverzekerde houding en geen angst voor uitdagingen zoals bungeejumpen, is Charlotte klaar voor elke uitdaging die op haar pad komt. Ze heeft het in Story ook over haar fascinatie voor de jonge Brad Pitt: “Brad Pitt, toen hij jong was. Dat was een prachtige man.” 

Haar liefde voor Londen, een stad waar ze zelfs overweegt naartoe te verhuizen, is evident. “Ik ben echt verliefd geworden op die stad,” deelt ze in Story. Met een voorliefde voor comfortabele, zij het ietwat lelijke pyjama’s, laat Charlotte zien dat ze zichzelf niet al te serieus neemt. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.