Ianthe Tavernier heeft een nieuwe liefde gevonden in chef-kok Karel Knockaert, winnaar van ‘Mijn Pop-uprestaurant’ 2017. 

Hun vriendschap, die begon toen Ianthe met haar collega’s ging dineren in zijn barbecuerestaurant, is in de loop der jaren uitgebloeid tot meer. “We hebben contact gehouden na het programma en uiteindelijk bloeide er iets moois op,” lacht Karel in Dag Allemaal.

Ianthe, eerder bekend om haar voorkeur voor ‘bad boys met een peperkoeken hartje’, lijkt nu haar ideale match gevonden te hebben in de charismatische Karel. “Ik ben absoluut gelukkig als single, maar ware liefde laat zich niet plannen,” verklaarde ze eerder in Dag Allemaal. 

Nu, aan de zijde van Karel, bereidt Ianthe zich voor op hun eerste eindejaarsfeesten samen, die ongetwijfeld gekenmerkt zal worden door heerlijke barbecuegerechten en een nieuwe, bloeiende liefde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.