Dana Winner maakt een indrukwekkende sprong in haar carrière met haar wereldwijde succes. Haar vertolking van Whitney Houstons ‘One Moment in Time’ heeft de wereld veroverd met meer dan 220 miljoen views!

“Dit succes is werkelijk een zegen. Het toont dat muziek universeel en tijdloos is,” zegt Dana in Primo. Ze bereidt zich nu voor op een serie internationale concerten, waarmee ze haar muziek naar een geheel nieuw publiek zal brengen. 

“Ik had nooit gedacht dat mijn muziek zo’n impact zou hebben, maar ik ben klaar voor dit nieuwe avontuur,” voegt ze toe. Winner blijft nuchter onder het plotselinge succes en is vastbesloten om trouw te blijven aan haar muzikale roots. 

“Mijn hart ligt bij het delen van verhalen door mijn liedjes. Dit nieuwe podium geeft me de kans om dat op een nog grotere schaal te doen,” besluit ze in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.