Karen Damen vertelt met passie over haar liefde voor acteren. “Elke rol die ik speel is een nieuw avontuur, een kans om in een ander leven te stappen,” zegt Karen. Ze beschrijft hoe acteren haar in staat stelt om verschillende emoties en ervaringen te verkennen. 

“Het is alsof ik elke keer een nieuw stukje van mezelf ontdek,” legt ze uit. Karen vertelt over de voldoening die ze haalt uit het vertolken van uiteenlopende karakters en de uitdagingen die daarbij komen kijken. 

“Het mooiste is als ik een personage tot leven kan brengen en het publiek echt kan raken,” zegt ze in Dag Allemaal. Karen deelt ook haar ervaringen op de set en hoe ze geniet van de samenwerking met andere acteurs en regisseurs. 

“Elke dag op de set is een leermoment. Ik ben zo dankbaar voor deze kans om mijn acteervaardigheden te ontwikkelen en mijn passie te volgen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.