Kürt Rogiers gaat dieper in op de uitdagingen die hij en zijn gezin het afgelopen jaar hebben moeten doorstaan. “Het was een tijd vol proeven, maar we hebben het hoofd boven water gehouden,” vertelt Kürt. 

Hij legt uit hoe de gezondheidscrisis van zijn ouders de dynamiek binnen zijn gezin heeft beïnvloed. “Het heeft ons geleerd om nog meer te communiceren en samen te werken,” zegt hij. 

Kürt belicht in Primo het belang van het samen doorstaan van moeilijke tijden. “Het heeft onze band als gezin versterkt. We hebben geleerd om op elkaar te vertrouwen en elkaar te steunen,” deelt hij. 

Hij spreekt ook over het evenwicht tussen zijn professionele verplichtingen en zijn familieleven. “Mijn gezin heeft me geïnspireerd om mijn werk met meer passie en doelgerichtheid te benaderen,” aldus Kürt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.