Ellen Callebout, van het populaire programma ‘De Verhulstjes’, spreekt openhartig over het belang van familie in haar leven. “Familie is mijn anker,” deelt Ellen. “De relaties die ik met mijn naasten heb opgebouwd, zijn wat mij dagelijks kracht geeft.”

“Ondanks de uitdagingen en littekens uit het verleden, heb ik geleerd dat familiebanden een bron van onvoorwaardelijke liefde en steun zijn.”

“Mijn ervaringen hebben me geholpen te beseffen dat echte vreugde en voldoening voortkomen uit de tijd die ik met mijn dierbaren doorbreng. Het is de liefde en connectie die we delen, die het leven zinvol en rijk maakt.”

“Mijn familie heeft me niet alleen door moeilijke tijden heen geholpen, maar heeft me ook geïnspireerd om het beste van mezelf te geven, elke dag weer. Ik geloof sterk in het koesteren van deze banden, omdat zij het fundament vormen van wie ik ben en wat ik in het leven waardeer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.