Gunther Levi deelt zijn diepgewortelde liefde voor muziek. “Ik wist al van jongs af aan dat muziek mijn pad was,” zegt Gunther. Hij herinnert zich in Dag Allemaal hoe hij als kind werd gegrepen door de kracht van muziek en hoe die passie alleen maar is gegroeid. 

“Muziek heeft me altijd een gevoel van doel en richting gegeven,” legt hij uit. Gunther spreekt over de evolutie van zijn stijl en zijn experimenten met verschillende genres. 

“Het is belangrijk om te blijven groeien en jezelf uit te dagen,” zegt hij. Voor de toekomst droomt Gunther van het maken van een album dat zijn muzikale reis samenvat. 

“Ik wil een erfenis achterlaten die mijn liefde voor muziek weerspiegelt,” zegt hij hoopvol. Met een hart vol muziek en een onverzadigbare creatieve geest, blijft Gunther Levi een inspirerend figuur in de muziekscene.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.