Bernard en Sabine, de trotse maar ook bezorgde ouders van Blind Getrouwd-deelneemster Fleur geven in Dag Allemaal hun mening over hun kersverse schoonzoon Alexander.

Hoewel Bernard oorspronkelijk niet echt te vinden was voor de deelname van zijn dochter, is hij gaandeweg toch bijgedraaid, zo geeft hij zelf aan. “Vanaf die eerste seconde dat hij zich aan me voorstelde, wist ik: deze jongen gaat goed voor m’n dochter zorgen.”

Volgens Bernard is zijn schoonzoon erg enthousiast en heel joviaal. “En de manier waarop hij omging met die gescheurde broek van hem! Iemand anders zou dat bedekken en beschaamd wegvluchten, hij draaide zich nog eens om zodat iedereen kon zien hoe groot die scheur wel was. Ja, da’s mijn soort humor.”

Ook Fleur is erg tevreden van haar nieuwe echtgenoot: “Voor mij zag ’t er ook direct goed uit. Ik was wat bang vooraf voor de autorit na ons huwelijk. Een uur lang samen zitten, voor hetzelfde geld vallen daar al de eerste pijnlijke stiltes. Maar we hebben geen seconde gezwegen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.