Jens Dendoncker zijn nieuwe show ‘Het zou grappig zijn als het niet zo triestig was” is een schot in de roos. In zijn show vertelt hij onder andere over zijn eigen leven en zijn familie, maar heeft hij het ook over zijn twijfels of hij wel kinderen wil of niet.

De comedian heeft schrik dat hij zijn epilepsie aan hen zou doorgeven. Jens weet immers als geen ander dat epilepsie geen pretje is om mee te leven.

“Epilepsie is een erfelijke factor. Dus dat speelt zeker mee in mijn onderbewuste. Het is geen wens om me ooit te settelen met vrouw en kinderen. Ik heb geen afgelijnde droom als het gaat over een gezin”, zegt hij in Het Belang van Limburg.

Dendoncker zei ooit eens: ‘Het zal nooit genoeg zijn’, een zin die nu nog altijd geldt voor hem. En dat is volgens hem gewoon de aard van het beestje.

“Ik besef nu meer dan ooit dat ik dingen moet loslaten, maar zelfs al word ik bedolven met complimenten over een goede show, dan nog zal er altijd een stemmetje zijn dat in mijn oor fluistert: het kan nog beter. Die zelftwijfel zal er altijd zijn, geen enkele bevestiging zal daar ooit verandering in brengen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.