Niels Destadsbader is voor veel vrouwen de knapste man van Vlaanderen. En zelf is Niels ook niet ontevreden met hoe hij eruit ziet. Niet dat hij zichzelf de knapste man van Vlaanderen zou noemen, maar het had erger gekund.

“Om een voorbeeld te noemen: Louis Talpe zal er altijd goed uitzien, of die nu turnleraar, boswachter of acteur is. Ik reken mezelf niet bij dat genre. Ik besef dat áls vrouwen me aantrekkelijk vinden, dat voor een groot stuk gevoed wordt door wat ik doe. Sommige beroepen spreken nu eenmaal tot de verbeelding. Ik ben vrij content met mezelf, maar ik ken mijn plaats. Als ik ergens beland met Matteo Simoni? Dan speel ik sowieso de tweede viool. Matteo is lief, charmant, kan supergoed dansen, spreekt alle talen en is ook nog eens de goeie papa. Ja, hallo! Ik ben in een ver verleden eens op stap geweest met Matteo én Louis: dat moet ik niet meer doen”, lacht Niels in Het Laatste Nieuws.

Niels zijn fans bestaan zo’n 70% uit vrouwen, maar ook 30% uit mannen. En daar ziet Niels voor veel mannen het voordeel van in.

“Als je een vrijgezel bent en je wil in korte tijd zo veel mogelijk vrouwen zien? Ga dan naar een optreden van Niels Destadsbader!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.