Twee jaar al combineert ‘de zwarte van K3′, ofte Marthe De Pillecyn, twee fulltime jobs. Maar nu praat ze er voor het eerst over, in een interview met Het Laatste Nieuws. Wat ze dan precies doet? Daar vertelt Marthe het volgende over.

“Drie avonden per week ben ik niet Marthe van K3, maar gewoon Marthe De Pillecyn. De vrouw die samen met haar man een dansstudio runt, ver weg van het showbizzwereldje.”, zegt ze. “Ik sta hier dan ook geen avonden handtekeningen en foto’s uit te delen.” Dat de K3-zangeres in haar tweede job ‘gerold’ is, mogen we bovendien vrij letterlijk nemen, zo blijkt.

“Twee jaar geleden gaf mijn man, Sinerjey Meyfroodt, zijn dansstudio een nieuwe wending. En dan ben ik er letterlijk ingerold en mee aan boord gekomen. Uiteraard omdat ik ook diezelfde danspassie als hij heb, maar ook omdat ik zo trots was op wat mijn man al bereikt had. Túúrlijk wil je hem dan steunen in die droom”, zegt Marthe. “En sindsdien runnen we de studio dus samen, mét de hulp van een mooi team. Sinerjey als vaste hiphopdocent, ik geef meer allround dansen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.