Het zijn bijzondere tijden voor ‘Thuis’-actrice Elise Roels. Niet alleen maakte ze onlangs na zowat tweeënhalf jaar weer haar opwachting in Vlaanderens populairste dagelijkse tv-reeks, maar ze woont sinds enkele maanden ook samen met haar lief. Dat lezen we in Humo.

“Mijn lief François is afkomstig uit Wallonië en werkt bij een deurwaarder in Namen”, vertelt Elise. “Hij is 25, net als ik, maar ik vind hem heel matuur. Is dat de Waalse nuchterheid? Ik weet het niet”, aldus de actrice. “Net als ik komt hij uit een gezin met vier kinderen en is hij de oudste. Ik heb nog een jongere zus en twee jongere broers. Als oudste voed je die andere drie toch een beetje mee op. Je waakt over hen.”

“Ik had wel nooit gedacht dat ik ooit met een deurwaarder samen zou zijn, laat staan drieënhalf jaar”, vertelt Elise verder. “Vroeger bleven mijn relaties nooit lang duren, maar met François zit het goed. Sinds twee maanden wonen we samen. Het voelt wel nog een beetje als huisje spelen, want het is toch een nieuwe rol die je aanneemt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.