Saartje Vandendriessche kan niet anders dan toegeven dat ze graag samenwerkt met Gert Verhulst. Ze is een van de vaste tafelspringers bij ‘De Tafel van Gert’ en kent Gert dus ondertussen wel al een beetje.

“Gert is achter de schermen even humoristisch als op televisie, maar achter de schermen wordt er toch vooral hard gewerkt. Ik blijf na de opnames weleens een glas drinken, en Gert zie je dan niet. Begrijpelijk: hij werkt al de hele dag op de redactie en na de opnames is hij moe. De dag erna moet hij er wéér staan”, zegt Saartje in Humo.

De presentator blijft ondanks zijn fortuin toch hard werken. En ook daar heeft Saartje een heel logische verklaring voor.

“Gert doet het nog altijd heel graag. Logisch, ook. Iederéén in de tv-wereld droomt ervan om zo’n programma te kunnen presenteren: je krijgt interessante mensen over de vloer en je hoort de boeiendste verhalen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.