Als Liam in ‘Milo’ is Mathias Mesmans een echte womanizer. Iedereen vindt hem knap, iedereen is verliefd op hem en droomt ervan om samen te zijn met de beroemde popster. Maar zelf speelt hij wel met iedereen zijn voeten.

“Ik hoop dat mensen onthouden dat het fictie blijft, want het laatste wat ik zou willen is dat kijkers denken dat ik écht een playboy ben. In het ware leven lijk ik op dat vlak namelijk absoluut niet op Liam. Ik hoop dan ook dat mensen mij Liams gedrag niet kwalijk zullen nemen wanneer ze mij tegenkomen in de supermarkt”, lacht Mathias in Tv Familie.

Mathias moest heel vaak romantische scènes opnemen en dat vraagt toch altijd een beetje voorbereiding.

“Een goede voorbereiding is het halve werk, maar in het geval van intieme scènes mag je dat vooral niet alleen doen. Met wie je ook een kusscène draait, het belangrijkste is dat je met elkaar spréékt. Je moet vragen waar de andere zich goed bij voelt, maar ook waar de grens ligt. Zodat niemand met een slecht gevoel naar huis kan gaan. En voor een kusscène poets ik ook eerst mijn tanden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.