Er was een tijd dat Joyce De Troch niet weg te slaan was uit de media. Iedereen kent Joyce nog steeds, maar ze is toch minder aanwezig in de spotlights dan vroeger. Nu concentreert ze zich vooral op haar job als party- en weddingplanner.

“Als ik maar creatief kan zijn. Geef me een lege zaal en ik maak er iets moois van. Ik startte mijn bedrijf ooit op met mijn mama, maar zij is nu al een tijdje met pensioen. Ze geniet samen met papa zoveel mogelijk van de zon. Het grootste deel van het jaar wonen ze in Marbella. Als het te heet wordt, komen ze terug naar België”, zegt Joyce in Primo.

Joyce heeft ook nog een zus Lesley, zij is de vrouw van acteur en komiek Christophe Stienlet. Maar de twee hebben geen hechte band.

“We hebben eigenlijk nooit een hechte zussenband gehad. Lesley en ik hebben compleet verschillende karakters. We zien elkaar haast nooit. Het is wat het is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.