Bart Peeters waagt zijn kans in het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ dat op maandag 16 oktober op Play4 start. Voor de zanger en presentator is het een hele uitdaging om aan het programma van Erik Van Looy mee te doen. En toch liet Peeters zich overtuigen. Hij is één van de 34 kandidaten die dit seizoen meespeelt.

Bart werd geboren met een gitaar in de hand en muziek in zijn hart. Of het nu gaat om The Radio’s, De Droomfabriek, Het Peulengaleis, Dag Sinterklaas, Mag Ik U Kussen en nog zoveel meer: iedereen weet wie Bart Peeters is. Zelf beweert hij geen doorgewinterde quizzer te zijn, maar hij is wel een trouwe kijker van alle DSMTW-afleveringen. Met zijn pretoogjes en vooral zijn legendarisch lachje hoeft hij zeker niet onder te doen voor het gegrinnik van Erik.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.