Donderdagavond kon je op Play4 kijken naar ‘James De Musical’. Deze keer had de crew van James Cooke een programma rond Regi samengesteld. Het was weer een fantastische aflevering, respect voor iedereen die aan het programma meewerkt en toch geven heel wat kijkers kritiek. De reden? In het programma kwam de overleden Milk Inc-zangeres Ann Vervoort niet aan bod.

“Ik heb het gemist op tv. Eerlijk, ik kijk niet naar James the musical. En sorry, ik kijk al nergens meer naar waar Regi in voorkomt, er is een overdosis Regi en hij lijkt terug te puberen met z’n Kristel”, schrijft Caroline. “Oh Anneke, (RIP), dat waren de beste tijden! Toen is hij groot geworden”, gaat zij verder. Iets waar veel mensen zich op de sociale media bij aansluiten.

“Ik vroeg me ook af waarom er gezegd werd dat het vanaf met Linda succesvol werd, terwijl de eerste grote hits met Anneke waren. En eervolle vermelding voor (de stem van) Karen Boelaerts niet vergeten”, schrijft Nancy.

Het zijn trouwens niet alleen vrouwen die emotioneel reageren op het negeren van Ann Vervoort in ‘Regi De Musical’, ook Tommy spaart zijn kritiek niet. “Dat ze Anneke zo kunnen vergeten. Foei . Dat vind ik helemaal niet mooi. En idd het verhaal mag verteld worden zoals het echt is gegaan he. Iedere muziekkenner weet hoe het echt is gegaan he. Waarom nu op tv het anders gaan verdraaien?”, vraagt Tommy zich hardop af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.