In Het Laatste Nieuws vertelt Moora Vander Veken over een wel erg vreemde roddel die ze ooit over zichzelf heeft gelezen. “Amika was nog geen jaar op tv en het eerste wat verscheen bij mijn naam op Google: dat ik zwanger zou zijn. Jammer dat het onwaar was, een tienerzwangerschap had goede televisie opgeleverd!”

Totaal het tegenovergestelde maakte de actrice dan weer mee in de supermarkt ten tijde van Thuis. Daar kreeg ze namelijk het gekke compliment dat ze dunner lijkt in het echt dan op tv. “Ik wist nooit goed hoe ik daarop moest reageren. Dank je wel dan, zeker?”, vult ze vol verwarring aan.

Dit was echter niet het enige memorabele moment dat Moora heeft meegemaakt tijdens haar periode in Thuis. Zo vertelt de actrice over een ongelukje dat ze ooit heeft meegemaakt op de set. “Geen idee waar ik met mijn hoofd zat, maar tijdens de scène ging ik naast mijn stoel zitten en bij het vallen op de grond nam ik het hele tafelkleed waar glazen wijn en borden met spaghetti op stonden mee. Je had Mathias Vergels zijn gezicht moeten zien! We hebben een dikke twintig minuten stilgelegen, omdat iedereen de slappe lach had!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.