Hoewel het voor Natalia als gisteren leek toen ze auditie ging doen voor Idool, is de realiteit echter dat de zangeres ondertussen is uitgegroeid tot een ervaren rot in het vak.

Wanneer Primo aan Natalia vraagt wat ze vindt van de nieuwe lichting artiesten, zoals Camille, Pommelien Thijs en Aaron Blommaert, geeft de zangeres aan dat ze het supergoed doen.

“Ze hebben veel talent. Bovendien zitten ze boordevol energie. Als ik ze bezig zie, word ik daar zelf ook een beetje door opgeladen.

Toch heeft de zangeres ook een goede raad voor het aanstormend talent. Eerst en vooral is het volgens Natalia belangrijk dat ze hard blijven werken. “Maar ook: toon oprechte dankbaarheid, neem geen overhaaste beslissingen en blijf zo dicht mogelijk bij jezelf. Al wordt je dat in deze rare tijden niet altijd in dank afgenomen. De flamboyante persoonlijkheden hebben het vandaag harder te verduren dan wie niet veel durft te zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.