Sieg De Doncker mag na zijn rol in Familie opnieuw in de huid kruipen van een slechterik. Dit keer schittert de acteur in de VTM-telenovelle Milo als Lou, een personage dat regelmatig voor problemen zorgt.

Wanneer Story de opmerking maakt dat de cast van Milo voornamelijk uit twintigers bestaat en Sieg dus eigenlijk tot de oudere garde behoort, gaat de acteur meteen in de verdediging. “Laat ons zeggen de middenmoot, want er zijn ook collega’s die veertig jaar of ouder zijn.”

Of de acteur het confronterend vindt om niet meer bij de jonge generatie te horen, laat hij in het midden. “Ik voel mezelf niet oud en hoop ook dat ik er nog geen 34 uitzie. Je krijgt ook andere rollen naarmate je ouder wordt, dus ik ben heel benieuwd wat het volgende zal zijn. Misschien een vaderfiguur? Als ik mijn baard laat groeien… Vaak voel ik me nog het groentje op de set, hoor. Met presenteren is dat hetzelfde. Ik ga van mezelf nooit zeggen dat ik dat perfect kan. Nee, ik leer net graag bij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.