Het gaat goed met Aster Nzeyimana, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Story. De presentator is nog steeds erg gelukkig met zijn vriendin Lize Feryn, het koppel zou zelfs overwegen om in het huwelijksbootje te stappen en om aan kinderen te beginnen. “Ik wil heel graag eens meemaken wat het is om papa te zijn”, geeft hij aan.

Sinds dit seizoen is Aster ook te zien als nieuwe presentator van The Voice van Vlaanderen. Een job die hem op het lijf geschreven is, zo verduidelijkt hij. “The Voice was mijn favoriete tv-programma toen ik aan de universiteit studeerde. Ik bleef op vrijdagavond speciaal thuis om er samen met mijn ouders naar te kijken. In mijn beleving was dat nog eens een talentenjacht met een positieve insteek. Het is geen uitlach-tv, de kandidaten worden op een voetstuk geplaatst en het draait echt rond de stem.”

Om echter zelf op het podium te stappen en auditie te doen, daar heeft Aster nog nooit aan gedacht. “Ik kan wel een beetje zingen, maar ik kom nog niet tot aan de enkels van de kandidaten uit The Voice. Wat zij allemaal met hun stem kunnen, daar ben ik gewoon niet goed genoeg voor.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.