Het leven van Regi Penxten en zijn kersverse vrouw Kristel Hubeny verandert aan een sneltempo. Niet alleen is het koppel onlangs in het huwelijksbootje gestapt, ook hun woonplaats is veranderd.

“Intussen wonen wij in het huis van Kristel in Genk”, gaat Regi van start in Dag Allemaal. “Voor mij maakte het niet uit, ik zat daar ook rustig, maar ik heb een meer Vlaamse tuin die na vijf meter zicht op een hek heeft, hier is het uitzicht weidser. En als Kristel zich in mijn huis niet honderd procent goed voelt, kan ik haar niet dwingen om daar te wonen.”

Kristel geeft aan dat als haar man is gaan werken, er niet veel te beleven viel in Heusden-Zolder. “Ik voelde me geïsoleerd en eenzaam, meer opgesloten. Terwijl ik hier alle vrijheid heb, de tuin grenst aan een natuurdomein, da’s ook leuk voor de kinderen om te spelen. En ik miste mijn ouders en mijn vrienden die hier vlakbij wonen.”

Aangezien Regi sociaal niet echt een binding had met zijn vroegere woonplaats, besloot hij bij zijn vriendin in te trekken. “Ik vind ’t wel stoer van Kristel dat ze al een eigen huis had, en lief dat ik hier mag intrekken. Je kan niet zeggen dat ze van mij profiteert, hé”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.