Het tiende seizoen van Liefde voor muziek gaat van start! Een ware feesteditie zo blijkt want er werd dit jaar voor een extra grote cast gekozen met klinkende namen. Zo zullen onder meer Clouseau, K3, Regi, ­Suzanne & Freek, Laura Tesoro, Jasper Steverlinck, Johannes ­Genard en Tourist LeMC aanwezig zijn.

Ook Stan Van Samang, dé grote ster van het eerste seizoen zal zijn opwachting maken, zo staat in de Gazet Van Antwerpen te lezen.

Stan steekt het niet onder stoelen of banken dat hij veel te danken heeft aan Liefde voor muziek. “Ik weet wel dat Liefde voor muziek doorslaggevend was bij het publiek om de plaat aan te kopen”, gaat de zanger van start. “Als je aan mensen vraagt welk liedje ze van mij kennen, zeggen ze vooral Een Ster. Een nummer dat van Christoff is. Maar ik heb daar vrede mee. Ik zing het ook op elk optreden omdat men het wil. Het is geen song die als een blok aan mijn been hangt. Dankzij die hits kreeg ik immers veel muzikale cadeaus, zoals het Sportpaleis uitverkopen. Zonder Een ster had ik er nooit gestaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.