Hoewel Marco Borsato zingt dat de meeste dromen bedrog zijn, bewijzen Gloria Monserez en Bart Peeters wel degelijk het tegenovergestelde. Voor het nieuwe seizoen van De Droomfabriek kreeg het duo maar liefst 10.000 inzendingen, zo staat in Story te lezen.

Af en toe valt het volgens de presentatoren wel eens voor dat ze zelf ook een hoofdrol in de droom van bepaalde mensen spelen. Zo zouden de meeste mensen met Bart een liedje willen zingen of een uitstapje willen maken met Gloria.

Wanneer de reporter vraagt of Bart een groot verschil merkt tussen de dromen van vroeger en nu, geeft hij aan dat ze vooral creatiever zijn geworden. “De mensen beseffen meer dan ooit dat het leuke televisie moet opleveren. Denk maar aan dineren in een luchtballon en bediend worden door vliegende obers.”

Toch blijken de absolute klassiekers zoals zwemmen met dolfijnen, nog steeds het meest populair te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.