In Dag Allemaal lezen we een interview met Christopher Timmerman, de echtgenoot van Stephanie Planckaert. De kijker heeft Christopher als onwennige jonge snaak leren kennen in de realityreeks van de familie, ondertussen is hij echter uitgegroeid tot een belangrijke pilaar binnen het gezin.

Naast het harde werk dat Christopher in de renovatie van het kasteel in Frankrijk steekt, blijkt hij toch nog tijd te hebben om zijn grote passie na te streven. Christopher houdt namelijk enorm van sportieve uitdagingen aangaan.

“Aanvankelijk probeerde ik nog coureur te worden”, verklapt hij. “Maar sinds 2005 heb ik bijna non-stop gewerkt, met rustpauzes van maximaal twee weken.”

Nu legt hij zich voornamelijk toe op het lopen. “Twee jaar geleden liep ik mijn eerste marathon en vorig jaar ben ik begonnen met ultralopen. Op 15 juni doe ik mee aan de trail Godefroy in Bouillon, een loopwedstrijd van 104 km. Ik train er dagelijks voor, let extra op mijn voeding en neem voldoende rust. Jammer genoeg kan ik mijn nieuwe passie niet met Stephanie delen. Ze kampt met rugproblemen. Maar ze supportert met plezier aan de zijlijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.