Hoewel Aster Nzeyimana momenteel te zien is als presentator van The Voice, maakt een artikel in Primo duidelijk dat zijn grote passie toch voornamelijk het voetbal blijft. Wanneer de reporter vraagt of het tv-gezicht zonder voetbal zou kunnen geeft hij aan dat dit absoluut niet mogelijk is.

“Ik speel al voetbal sinds ik vier jaar oud ben”, gaat hij van start. “Eigenlijk ben ik een jaartje te vroeg begonnen, want normaal gezien mag je pas van je vijfde bij een club aangesloten worden. Maar ik was zodanig gek van het spelletje! Neen dus, het is onbespreekbaar om ooit géén voetbal te verslaan. Dat zou ook zonde zijn, want zoals ik daarnet al vertelde, ik heb er keihard voor gewerkt om iets op te bouwen in de voetbalwereld.”

Zelf komt Aster helaas nog amper aan voetballen toe. “Soms speel ik nog wel eens minivoetbal, maar ik heb ’n paar maanden geleden mijn voet bezeerd, en dat ligt nu dus stil. Normaal gezien ga ik twee keer per week lopen, maar ook dat moet ik opnieuw oppikken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.