Aster Nzeyimana lijkt tegenwoordig wel met alles tegelijk bezig te zijn. Sinds kort presenteert het tv-gezicht The Voice, heeft hij samen met zijn vriendin Lize Feryn hun genderneutrale collectie Melange gelanceerd én dan is er nog steeds zijn grote passie: voetbal.

Wanneer de reporter van Primo vraagt of Aster zich de afgelopen twee jaar niet wat voorbij is gelopen, geeft hij aan dat dit toch wel het geval is. Ondanks het feit dat Aster veel voldoening haalt uit zijn projecten, is hij blij dat het even wat rustiger wordt.

Uiteraard lijkt het voor de buitenwereld alsof de presentator enorm ambitieus is, toch lijkt dit niet echt het geval te zijn, zo verklapt hij. “Ik ben eigenlijk niet zo heel ambitieus. Voor ik naar VTM vertrok – eigenlijk nog vóór ‘Extra Time’ – was ik een zeer stabiel en vast traject aan het afleggen bij de VRT. Ik groeide ook in mijn vak, en dat was oké voor me. Plots zit alles wel in een stroomversnelling, dat is waar. Maar ik droom niet echt van méér. Als ik goeie programma’s kan blijven maken, dan ben ik supercontent.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.