Wanneer Jani Kazaltzis in Het Laatste Nieuws vertelt dat het leeftijdsverschil tussen hem en zijn grote liefde Jens hem oorspronkelijk wat zorgen baarde, vraagt de reporter of dat de reden is waarom het tv-gezicht ooit over zijn leeftijd heeft gelogen.

“Een tijdje terug was ik er zeker van dat ik nog maar 42 was”, begint Jani zich te verdedigen. “Ik was toen te gast bij ‘Amai zeg wauw’, de talkshow van Otto-Jan Ham. Hij vroeg hoe oud ik was, waarop ik ’42’ zei. Niet omdat ik een probleem heb met mijn leeftijd, maar ik was er helemaal zeker van dat het klopte. Tot ik thuis kwam en Jens mij vroeg waarom ik zo staalhard had gelogen. Ik heb uiteindelijk mijn leeftijd moeten googelen, om zeker te zijn.”

Jens geeft aan dat Jani destijds corona als een excuus gebruikte omdat hij dat jaar zijn verjaardag niet kon vieren. “Maar ik denk oprecht dat Jani zo ons leeftijdsverschil wil minimaliseren. Nochtans is hij jong van geest”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.