Onlangs bevond Natalia zich in het oog van een ware mediastorm. Nadat haar programma “Back To Reality” vroegtijdig werd afgevoerd omdat het door veel mensen als smakeloos aanzien werd, kreeg ze ook nog bakken kritiek over zich heen omwille van haar vermeende diva-gedrag achter de schermen.

In Dag Allemaal staat echter te lezen dat nog een andere grote ster zich hier wel eens schuldig aan durft te maken. Het lot wil dat deze geruchten de ronde doen over niemand minder dan Kevin Janssens, de ex-vriend van Natalia.

Ook de acteur zou achter de schermen een ware diva zijn. “Hij hangt het gewoon elke keer enorm uit”, gaat een insider van start in het weekblad. “Er zijn veel producenten en regisseurs die hem om die reden nooit meer zullen bellen.”

Of dit de échte reden is waarom Kevin niet meer te zien is in het tweede seizoen van “Fair Trade”, laat Dag Allemaal in het midden. Het management van de acteur wenste ook niet te reageren op de aantijgingen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.