Negatieve reacties op het internet, iedereen die ietwat bekend is krijgt er helaas wel eens mee te maken. Ook Tom Waes ontsnapt niet aan de nooit-ophoudende stroom van commentaar, zo kunnen we opmaken uit een artikel in Flair.

“Maar de enige momenten waarop ik er kwaad om word, is wanneer ze voorkomen bij mensen die ik graag heb”, gaat Tom van start. “Zo kreeg Riadh Bahri ervan langs omdat hij op de rode loper een soort van visnettop onder zijn blazer droeg. Het was vreselijk om die gemene comments te lezen, want ze gingen over zijn geaardheid én afkomst. Toen sprong ik in de bres voor hem omdat ik zo gedegouteerd was.”

De presentator geeft toe dat hij af en toe wel eens “uit z’n krammen schiet”, want het is volgens hem niet te geloven wat mensen durven te schrijven.

“Dat is de ziekte van deze tijd. Vroeger schreef iedereen in een dagboek en was je kwaad als iemand daarin las. Nu zet iedereen alles op sociale media en zijn ze kwaad als je die dingen niet liket. Dat is zo’n rare wending.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.