In Primo staat te lezen dat Kamiel Spiessens zijn terugkeer maakt. Chris Van den Durpel trekt vanaf oktober opnieuw de Vlaamse theaterzalen in met zijn show “Spiessens Spartelt”

“Eigenlijk is Kamiel Spiessens niet zolang weggeweest, hoor”, gaat Chris van start. “Ik heb mijn laatste vertoning gespeeld in 2023. Ergens in juni heb ik die tournee afgesloten, dat was ‘Spiessens Spijbelt’. Maar nog tijdens die tournee hadden we al besloten dat er een nieuwe show moest komen. We waren ons zo goed aan het amuseren dat we meer wilden doen.”

Met “we” bedoelt de komiek onder meer de scenarioschrijvers en de regisseur. “We vormen een heel team. We zijn met een viertal mensen die samen schrijven. De hoofdlijnen van wat we gaan doen, die staan snel op papier. En dan wordt er geschreven, geschrapt, weer geschrapt en weer geschreven.”

Het mag duidelijk zijn, hoewel er nog veel werk voor de boeg is, heeft Chris er overduidelijk zin in!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.