Voor hij aan de slag ging als acteur en presentator was Jan Van Looveren een bakker. In het tweede seizoen van het Play4-programma ‘Celebrity MasterChef’ mag hij echter bewijzen dat er ook een goede kok in hem schuilt. 

Al weet Jan als geen ander dat enige ervaring lang niet altijd garant staat voor succes in de keuken. Dat lezen we in Story waarin de gewezen bakker terugblikt op zijn grootste keukenblunder. Die blijkt immers behoorlijk pijnlijk te zijn voor iemand met zijn voorgeschiedenis.

“Mijn grootste blunder in de keuken is dat ik een keer te veel gelatine in een bavaroistaart deed, waardoor die blubber te vast werd en het dus niet lekker meer was”, vertelt Jan. “Pijnlijk voor een gewezen bakker, ik heb toch eens serieus gevloekt. Voor mij moet eten namelijk altijd gezellig, lees: met familie of vrienden, én lekker zijn”, aldus de acteur en presentator.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.