Met zijn deelname aan het tweede seizoen van het Play4-programma ‘Celebrity MasterChef’ krijgt acteur en presentator Jan Van Looveren de kans om te bewijzen dat hij naast een goede bakker – het beroep dat hij vroeger uitoefende – ook een goede kok kan zijn.

Aan Story onthult hij dan ook alvast voor welke grote wereldster hij graag eens zou koken. En hij vertelt er ook meteen bij welk gerecht hij deze beroemde medemens dan zou voorschotelen.

“Ik zou graag eens koken voor de Brits-Ierse acteur Daniel Day-Lewis”, vertelt Jan. “Er wordt gezegd dat dat een heel moeilijke mens is, maar ik zou wel eens willen weten wat er in zijn hoofd speelde als hij een personage neerzette”, legt de acteur uit. “Wat ik dan zou serveren? Een goede biefstuk met verse frietjes én mayonaise.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.