Marthe De Pillecyn, bekend van K3, wordt de laatste periode nauwlettend in de gaten gehouden door Nederlandse juicekanalen. Onlangs kwamen deze sensatiepagina’s met het nieuws dat de zangeres zou bedrogen geweest zijn door haar echtgenoot in haar eigen hotelkamer.

De vermeende affaire van haar echtgenoot Sinerjey Meyfroodt zou namelijk een aantal foto’s gelekt hebben waarop te zien is hoe ze samen met de choreograaf onderweg is naar de hotelkamer.

Wanneer de dansgroep van Sinerjey, Baba Yega een beetje later op hun sociale media post dat Marthe niet aanwezig zal zijn bij hun volgende dansvoorstelling, is het hek helemaal van de dam. Sommige Nederlandse kanalen spreken nu zelfs al van een ware huwelijkscrisis.

Dag Allemaal probeerde Sinerjey te contacteren om een reactie te vragen over het sensationele nieuws maar deze was niet bereikbaar voor commentaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.