Karen Damen zal binnenkort te zien zijn als heks in de nieuwe Studio 100-musical Sneeuwwitje. Het tv-gezicht zal deze rol samen met Ruth Beeckmans afwisselend vertolken.

Volgens Dag Allemaal heeft het tv-gezicht het daardoor bijna even druk als tijdens haar hoogdagen bij K3. “Zolang ik mag uitslapen vind ik niet dat ik hard moet werken”, gaat ze van start. “Heerlijk dat het zo druk is deze zomer. Ik ben deze winter al twee keer met vakantie geweest, dus ik kan er wel tegen.”

Door deze drukte gaat de reünie met Kristel en Kathleen wel op de lange baan geschoven moeten worden, al leek dit tijdens een interview met Radio2 even helemaal anders te zijn. “Amai, hoe ze mijn woorden verdraaid hebben…”, gaat ze verder. “Zoals ik al in Dag Allemaal vertelde, zijn we van plan dat ooit eens te doen. Maar op de radio antwoordde ik op de vraag of we dan nieuwe nummers zouden brengen. ‘Ik vind dat we dan enkel onze oude hits moeten zingen’, zei ik. Dat werd meteen overal opgepikt als: ‘We gaan geen nieuwe nummers brengen, enkel de oude’, alsof voor de rest de hele show al vastgelegd was. Voor alle duidelijkheid: dat is nu nog niet aan de orde. Maar oké, het streelt mijn ego wel, al die aandacht daarvoor.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.